Utekväll på Freyja 18.04.24

Välkommen till oss på Freyja+Söder, en pärla på Södermalm, perfekt för utekvällen. Här, precis vid Slussen på Hornsgatan 18, finner du inte bara en restaurang och bar, utan en plats med en utsikt som tar andan ur dig. Vårt tak har kanske Stockholms bästa panoramavy, perfekt för både en oförglömlig middag och avkopplande drinkar under stjärnorna.

Vi är denna vecka med i en utekvällsguide signerad Stureplansgruppen, och tipsar därför här om det man kan göra på vårt kära etablissemang.

Freyja, vår restaurang, kan ta emot upp ett högt antal gäster i en miljö som är både personlig och pulserande. Söder, vårt bar- och terrassområde, är den idealiska platsen för att släppa loss och låta staden sedd ovanifrån inspirera dig. Interiören är modern och inbjudande, vilket skapar den rätta atmosfären för både spontana besök och speciella tillfällen. 

Men vårt Freyja+Söder är mer än bara sin plats. Vår meny, skapad av den skickliga kocken Emma Shields, är en smakrik blandning av lokala och globala influenser. Emma, med en bakgrund i internationella kök, har en passion för att förena världens smaker med svenska kvalitetsingredienser, vilket ger varje måltid en tydlig bild om vems mat man äter, och vart man äter den.

Vår cocktailmeny, framtagen av legendbartendern Jimmy Dymott, är något äkta. Jimmy, tillsammans med cocktaillaboratören Thimmy, kända för sin kreativa mixologi, har designat varje cocktail för att komplettera både maten och atmosfären. Oavsett om du är ute efter något innovativt eller en klassisk twist, så levererar Jimmy och Thimmy alltid något minnesvärt.

Freyja+Söder är en våning som håller för en hel kväll. Vår ambition är att varje gäst ska lämna oss med en känsla av att ha varit en del av en rejäl kväll, en kväll som endast kan upplevas här på Södermalm.

Så, om du är ute efter en plats som kombinerar fantastiska vyer, enastående mat och expertmixade drinkar med en avslappnad men ändå engagerande miljö, är Freyja+Söder det självklara valet. Oavsett om du vill skapa nya minnen med vänner, fira en speciell händelse, eller bara njuta av stunden, är Freyja+Söder platsen där allt kan hända. Besök oss och låt oss göra din kväll på Södermalm till något extra.

Om ni är nyfikna på fler ställen perfekt för utekvällen kan ni kika här för en komplett guide till vad ni kan göra under en natt i Stockholm.

LÄS HELA GUIDEN HÄR

Nyhetsbrev

Jag anmäler mig för nyheter, tips från Freyja och the Weekend.


Måndag 11.30  00.00
Tisdag 11.30  00.00
Onsdag 11.30  00.30
Torsdag 11.30  00.30
Fredag 11.30  01.00
Lördag 13.00  01.00
Söndag 13.00  00.00