Folket på Freyja – Konstantin

Folket på Freyja – Konstantin

Säg hej till Konstantin! Bartender på Freyja!

Vem är du och hur hamnade du på Freyja?

– Jag är en 19 årig grabb som bor på Kungsholmen och har precis tagit studenten, gillar att träna och hänga med polare och ha det gött. Jag hamnade på Freyja via ett pressevent som jag skulle jobba på. Där träffade jag Thimmy som stod för drinkarna i baren och tanken var att jag skulle barbacka honom. Efter vi var klara så sträckte Thimmy ut en hand och frågade om jag ville börja på Freyja och gav mig kontaktuppgifter till Jimmy. jag träffade honom och han berättade lite om ambitionerna och framtidsdrömmarna som finns för Freyja+Söder, tyckte det var en skön intervju och sen smsade Jimmy mig sen efter intervjun “Are you in or are you out?” varav jag svarade “I’m in”

Hur kom du in i branschen?

– Jag började redan som 17 åring med att börja jobba på Paradiso, en bar på Mariatorget, så jag har kört på ett tag trots min ringa ålder. Och jag gillade det en hel del, men sen blev det lite trögare att jobba kvar på samma ställe så det här erbjudandet från Thimmy och sen Jimmy kom fan perfekt.

Berätta något lustigt som hänt under service på Freyja+Söder!

– *Garvar* Det var några grabbar som kom upp till mig och bah “vi kör en intervju med dig”, var någon slags tiktok-intervju om vad jag tyckte om hockeykillar, var rätt underligt, hittade aldrig klippet sen på tiktok så var fett strange. Har egentligen haft det rätt smidigt här på Freyja.

Skönt! Om du kom hit i egenskap, vad hade ätit och druckit och vem hade du tagit med dig?

– Jag hade tagit med mig mina grabbar, boysen, vi hade beställt in lite olika rätter, men för mig själv hade jag tagit den grillade pluman, hade blivit en sunny beach för mig vid sidan och grabbarna får beställa vad dom vill.

Tack Konstantin! 🤍🤍

Nyhetsbrev

Jag anmäler mig för nyheter, tips från Freyja och the Weekend.

Måndag 11.30  23.00
Tisdag 11.30  23.00
Onsdag 11.30  00.00
Torsdag 11.30  00.00
Fredag 11.30  01.00
Lördag 13.00  01.00
Söndag 13.00  23.00