Nytt på Freyja+Söders terrass

Denna sommar välkomnar vi på Freyja+Söder er med en rad spännande nyheter som är meningen att förhöja er vibb och ert mående. Terrassen, belägen i hjärtat av Stockholm, agerar lite av en samlingspunkt för både stadens invånare och besökare som söker en avkopplande stund med utsikt över stadens skyline.

En av de största nyheterna är att en konstnär med en distinkt stil kommer att måla om terrassen @vuxenspelet . Som med sitt unika grepp på konst förhoppningsvis ger terrassen den attityd den förtjänar.

Matmässigt introducerar vi ”Söders special” på terrassen för bara 85 kronor. Detta tilltalande maträttsalternativ består av en grillad Freyjakorv i baguette, som är rikligt toppad med syrad kål, rostad vitlöksmajonäs och en stark sås. För de som föredrar en köttfri kost finns även en vegetarisk variant, vilket säkerställer att alla våra gäster kan njuta av denna läckra rätt oavsett deras dietpreferenser. Denna måltid är perfekt för de som söker en snabb men tillfredsställande lunch eller middag.

Dessutom erbjuder vi fan glassbåtar till ett förmånligt pris på 35 kronor, vilket ger en perfekt avslutning på måltiden eller bara en svalkande paus under soliga sommardagar.

En ytterligare spännande uppdatering är introduktionen av en helt ny drinkmeny. Denna meny är designad för att komplettera både de nya och klassiska rätterna, och kommer att inkludera en rad innovativa och uppfriskande cocktails som perfekt matchar den somriga säsongen.

Med dessa nya tillägg står vi på Freyja+Söder redo att välkomna sommaren med öppna armar. Besökare kan förvänta sig en upplevelse som inte bara fyller magen utan också förgyller sinnet, vilket gör varje besök till en njutbar och oförglömlig stund.

Nyhetsbrev

Jag anmäler mig för nyheter, tips från Freyja och the Weekend.


Måndag 11.30  00.00
Tisdag 11.30  00.00
Onsdag 11.30  00.30
Torsdag 11.30  00.30
Fredag 11.30  01.00
Lördag 13.00  01.00
Söndag 13.00  00.00