Di Weekend om vår ”kamp om Slussen”

Di Weekend om vår ”kamp om Slussen”

Vi hade besök av Di Weekend inför öppningen där resultatet blev en fin artikel. Di Weekend skriver om tanken bakom namnet Freyja, vår utomhus takbar samt vårt läge vid Slussen. Artikeln inleds med att berätta om vår unika utsikt över Stockholm. I artikeln berättar även Emma om maten “Vi kommer utgå från svenska huvudråvaror men låna in smaker från andra länder. Alla rätter kommer innehålla mycket grönsaker, men det kommer inte vara en vegetarisk restaurang. Och inte heller kommer den att vara nitiskt svenskt.” Läs Di Weekend artikel för att få veta mer om tankar inför öppningen.

Läs hela artikeln här.

Nyhetsbrev

Jag anmäler mig för nyheter, tips från Freyja och the Weekend.


Måndag 11.30  00.00
Tisdag 11.30  00.00
Onsdag 11.30  00.30
Torsdag 11.30  00.30
Fredag 11.30  01.00
Lördag 13.00  01.00
Söndag 13.00  00.00