Freyja+Söder under hösten + höstguide

Freyja+Söder är hedrade över att ha blivit uppmärksammade i Stureplansgruppens guide, som lyfter fram de bästa destinationerna för en minnesvärd höstupplevelse och platserna där man kan bli en stammis.

När årstiderna skiftar förändras även atmosfären på Freyja+Söder. Beläget högst upp på Södermalm omfamnar vi naturens rytm och låter vädrets växlingar inspirera vår meny, våra drycker och hela vår upplevelse. Vi är glada över att välkomna både nya och återkommande gäster, och hoppas att ni vill bli stammisar på vad vi anser vara ett av de mest dynamiska ställena i Stockholm.

Hösten är verkligen vår tid att lysa. Vårt tak, som under sommaren är en livlig tillflyktsort, förvandlas till en mysig oas när temperaturerna sjunker. Den livliga terrassen utomhus, känd för sina sommarkvällar, ger plats åt en varm och intim inomhusatmosfär. Här kan du njuta av mustiga säsongsrätter, noga utvalda viner och en cocktailmeny som skiftar med årstiderna. Vår roterande meny speglar de färskaste ingredienserna och säkerställer att varje besök känns nytt och spännande. Oavsett om du är här för en lugn lunch eller en kväll full av fest, lovar Freyja+Söder en upplevelse i perfekt harmoni med säsongens naturliga flöde.

Vår plats i Stureplansgruppens guide ställer oss sida vid sida med några av stadens bästa ställen. Vi är i gott sällskap med Griffins Steakhouse, kända för sin fylliga och smakrika höstmeny – perfekt för köttälskare. Deras fokus på noggrant utvalda styckdetaljer och en inbjudande atmosfär gör det till ett utmärkt val när kylan kryper på. På samma sätt omfamnar Berns Asiatiska höstens mörka och stämningsfulla känsla med sin levande ljusmiljö och historiska elegans, vilket skapar en tidlös och intim upplevelse. Och vi får inte glömma La Petite Soeur, ett paradis för vinälskare, där Bourgognes och Rhônes robusta smaker firas i varje glas. Varje ställe erbjuder något unikt, men vi på Freyja+Söder tror att våra säsongsanpassade rotationer och vår takmiljö gör oss till den perfekta platsen att slå sig ner och bli en stammis.

Vi är särskilt glada över att få bjuda in dig att uppleva höstens magi hos oss. Från vår ständigt förnyade meny till den varma, välkomnande känslan som fyller restaurangen när dagarna blir kortare, är Freyja+Söder det perfekta stället att göra till ditt eget. Börja med vår cocktailmeny, som är skapad för att spegla säsongens smaker, och fortsätt med några luncher för att utforska kökets mångfald. Ta med en vän på middag, och snart kommer du att upptäcka att du återvänder gång på gång, i takt med att menyn, dryckerna och atmosfären subtilt förändras för att matcha ögonblickets stämning.

Så även om vi är stolta över att ha blivit listade bland de bästa i Stockholm, hoppas vi att du själv vill komma och upptäcka varför Freyja+Söder är platsen att vara på i höst. Vi bjuder in dig att följa med i säsongens rytm och göra Freyja+Söder till din favorit på Södermalm.

BOKA FREYJA

Nyhetsbrev

Jag anmäler mig för nyheter, tips från Freyja och the Weekend.


Måndag 12.00  00.00
Tisdag 12.00  00.00
Onsdag 12.00  01.00
Torsdag 12.00  01.00
Fredag 12.00  01.00
Lördag 13.00  01.00
Söndag 13.00  00.00